Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Tanksanering

U wil uw tank reinigen? Bij Dubois bent u in goede handen. Dubois is uw expert in tanksanering, tankreiniging, tankafbraak, tankophaling en tankopvulling.

Onze techniekers dalen af in de tank en verwijderen manueel de afvalstoffen uit uw mazouttank, wat u een minimale hoeveelheid afval garandeert en een perfecte reiniging en ontvetting. We gebruiken dan ook geen spoelmiddelen.

Dubois denkt ook aan de toekomst. Milieuzorg is onze eerste bekommernis. Dit wordt ondersteund door een uiterst kwaliteitsvolle en perfecte afwerking. Dankzij onze reinigingsdiensten kunt u zorgen voor het milieu bij de ophaling of afbraak van je mazouttank.

Naast die minutieuze tanksanering, staan we bekend voor onze stiptheid en vlotte en strikte administratieve afhandeling. De deadlines worden nageleefd en we bezorgen u alle voorgeschreven documenten volgens de geijkte procedures.

En we beperken ons niet tot reinigen. Indien gewenst doen we ook regenwatertankreinigingen, -inspecties en herstellingen. Bekijk onze verschillende diensten en neem contact op als u meer informatie wenst.