Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Een mazouttank kopen? Ontdek ons gamma

Mazouttank
Bij Dubois kunt u terecht voor een groot aanbod mazouttanks van hoge technische kwaliteit. Al onze mazouttanks zijn zorgvuldig afgewerkt en gaan stuk voor stuk jarenlang mee. Alle tanks voldoen aan de strengste Vlaamse, Belgische en Europese normen op het gebied van veiligheid en milieu. In ons assortiment vindt u onder meer dieseltanks, stookolietanks, Ad-Blue tanks en afvalolietanks. Afhankelijk van het soort tank dat u kiest kunt u deze zowel bovengronds, ondergronds, binnen of buiten plaatsen. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod mazouttanks en onze bijzonder scherpe prijzen.


Dieseltank met pompgroep en teller
Dubois levert mazouttanks voor de opslag van diesel in polytheen en stalen uitvoeringen. U kunt verder kiezen uit dieseltanks voor boven- en ondergronds gebruik. Alle mazouttanks voor de opslag van diesel zijn uitgerust met een pompgroep en een teller van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn alle tanks dubbelwandig en worden deze standaard gemonteerd met een elektronische lekdetectie. U heeft de keuze uit verschillende inhouden.  


Mazouttank voor stookolie
Bij Dubois kunt u terecht voor boven- en ondergrondse stookolietanks met verschillende inhouden. Net als alle andere mazouttank in ons assortiment komen kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats. Elke tank is met de grootst mogelijke zorg gebouwd, getest en afgewerkt. Overigens kunt u ook voor de reiniging en de inspectie van uw stookolietanks terecht bij Dubois. Waar nodig verzorgen wij eveneens herstelwerkzaamheden.

 

Mazouttanks voor afvalolie
Ook bij onze mazouttank voor afvalolie komen kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu op de eerste plaats. De afvalolietanks van Fema Techniek zijn vervaardigd van polyethyleen of staal en geschikt voor boven- en ondergrondse plaatsing. Zowel de bovengrondse- als de ondergrondse afvalolietanks zijn leverbaar in verschillende inhouden.


Meer informatie over onze mazouttanks
Wilt u graag meer informatie over onze mazouttanks? Dan kunt u contact opnemen met Dubois op telefoonnummer 0470 877 167 of een e-mail sturen naar fema.techniek@hotmail.com. Onze medewerkers staan u graag te woord.