Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Dieseltank met pompgroep en teller

Dubois is dé specialist in opslagtanks. Mazouttanks en dieseltanks konden dus niet uit onze catalogus blijven. 

Dubois biedt enkel kwaliteitsvolle dieseltanks. Daarbij volgen we telkens onze bedrijfsfilosofie: ecologisch verantwoordelijke producten die even efficiënt zijn en lang meegaan. Daarbij denken we ook voortdurend aan uw veiligheid. Al onze tanks zijn conform de Belgische en Europese normen.

 

Dit geldt ook voor onze diensten en accessoires. Onze dieseltanks zijn uitgerust met een pompgroep en een teller van hoogwaardige kwaliteit.

 

Over de veiligheid en conformiteit van uw tank hoeft u bij Dubois geen zorgen te maken. U moet enkel nog het model kiezen!

U vindt al onze dieseltanks hieronder terug. We hebben onze catalogus opgezet volgens twee vooraanstaande criteria: het bouwmateriaal en de plaatsing.

We maken een verschil tussen tanks in staal en tanks in polyethyleen, alsook tussen bovengrondse en ondergrondse tanks. 

Blader hieronder door ons aanbod en aarzel niet om contact op te nemen. We verlenen graag vrijblijvend advies.

  • Ondergrondse Dubbelwandige Stalen Dieseltank

    Onze ondergrondse dubbelwandige stalen tanks worden strikt gebouwd volgend de Vlaamse, Belgische en Europese voorschriften.De binnentank worden afgedrukt op 0.75 BAR, de buitentank op 0.40 BAR. Ze worden aan de buitenzijde gestaalstraald SA 2.5 en nadien bekleed in aangepaste omstandigheden met een tweecomponentenlaag...

    Lees verder
  • Dieseltanks - Bovengronds dubbelwandig PE

    Dieseltanks voor buitenplaatsing (gekleurd PE met UV-remmers) De fabrikant raadt aan om ze onder een dak te plaatsen zodat de PE zo lang mogelijk soepel blijft. Te plaatsen op een harde vlakke bodem Ze zijn compleet uitgerust met pompgroep 240V, filter, teller, slang en automatisch pistool, gemonteerd in een geintegreerde kast...

    Lees verder