Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Over Dubois

Zoveel meer dan stookolietanks

"DUBOIS" werd opgericht in 1995 als afdeling van Dubois Oilco nv, een bedrijf dat zich vooral bezighield met stookoliedistributie.

Momenteel is Dubois gespecialiseerd in brandstof- en dieseltanks, afvalolietanks, regenwatertanks en - recuperatie, septische tanks, slibvangers, vetvangers, KWS-afscheiders, mazouttanksaneringen, enz...  

Het was aanvankelijk de bedoeling ons vooral toe te leggen op tankdistributie en tankcontrole.

De nieuwe tankwetgeving van 01.08.1995 bood nieuwe perspectieven voor de stookoliehandel en de tankverkoop. We kwamen tegemoet aan de acute informatienood over de tankwetgeving bij particulieren en bedrijven. 

Dankzij onze ervaring inzake deze wetgeving en onze goede kennis van zaken op vlak van tanksaneringen in ons moederbedrijf, konden we al snel "saneringpakketten op maat" aanbieden aan onze klanten.

Later vloeide hieruit, logischerwijs, een productuitbreiding voort. We leveren ook Slib-, Vet- en kWS-afscheiders, Regenwatertanks, Septische tanks en zijn ook thuis in Regenwaterrecuperatie.

Een faire behandeling, kwaliteitsvolle diensten en producten, door competente mensen, met perfecte zorg aan een redelijke prijs, is onze constante inzet.

Correcte en uitgebreide informatie verschaffen is nog steeds onze eerste zorg om onze klanten te overtuigen van hun voordeel op lange termijn.

Dubois is de partner die u zoekt voor uw mazout- of dieseltank, regenwatertank, septische tank of afscheider.

Ontdek snel wat Dubois nog voor u kan betekenen: