Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Ondergrondse en bovengrondse regenwatertank van Dubois

Regenwatertanks
Bij Dubois kunt u terecht voor ondergrondse en bovengrondse regenwatertanks. Met onze regenwatertanks geeft u regenwater een nieuw leven. Voor de meeste huishoudelijke taken gebruiken we drinkwater. Dat lijkt logisch, maar drinkwater wordt steeds schaarser en daardoor ook duurder. U kunt eenvoudig besparen op uw waterrekening door regenwater op te vangen in een regenwatertank en dit vervolgens te filteren en te benutten. Regenwater is bijvoorbeeld uitermate geschikt om uw auto te poetsen, uw kleren te wassen, uw toilet door te spoelen of uw tuin- en terraspaden mee te reinigen. Regenwater is zachter dan drinkwater dat vaak kalk bevat, waardoor het water gebruiksvriendelijker is.


Regenwatertanks en accessoires
Dubois heeft alles in huis voor een efficiënt regenwaterrecuperatiesysteem. Wij leveren een breed en gevarieerd aanbod aan ondergrondse en bovengrondse regenwatertanks in PE, filters, pompen, etc. Aan de hand van een vragenlijst kunnen we zelfs de capaciteit van uw regenwaterrecuperatiesysteem berekenen. Onze ervaren techniekers staan ook voor u klaar om uw tank professioneel te reinigen, te inspecteren of te herstellen.  
 

Regenwatertanks in polyethyleen
Dubois biedt een breed scala regenwatertanks in polyethyleen. Een groot voordeel van polyethyleen is dat niets zich er aan hecht. Verder is het materiaal erg licht en rot het niet. De regenwatertanks zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen. Filters vormen een belangrijk onderdeel van het regenwaterrecuperatiesysteem. U heeft de keuze uit een grote mandfilter in PE of een zelfreinigende doorstroomfilter in RVS. Verder kunt u kiezen uit verschillende pompsystemen.
 

Onderhoud regenwatertank
Om ervoor te zorgen dat het regenwaterrecuperatiesysteem zo lang mogelijk meegaat is het van belang om de regenwatertank, de filters en pompen regelmatig te onderhouden. Dubois inspecteert, reinigt en herstelt uw regenwatertank. Het regenwaterrecuperatiesysteem kan bijvoorbeeld slecht functioneren vanwege betonrot, slibophoging en vervuiling door bijvoorbeeld instromende plantenresten en dierlijk afval.
 

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over hoe u water kunt besparen met behulp van een regenwatertank en een bijbehorend regenwaterrecuperatiesysteem? Neem dan contact op met Fema Techniek. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Wij assisteren u eveneens met de benodigde berekeningen. Voor een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 0470 877 167 of een e-mail sturen naar fema.techniek@hotmail.com.