Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Septische put in PE

Septische putten
Bij Dubois kunt u terecht voor verschillende modellen septische putten. Net als alle producten van Dubois zijn onze septische putten van polyethyleen conform de geldende normen en kwaliteitseisen. De septische tanks van Dubois zijn geschikt voor de opvang en de verwerking van “grijs” en “zwart” water. Maar er mag onder geen enkel beding regenwater in geloosd worden, omdat dat de bacteriologische werking van de tank kan beschadigen. Dubois verzorgt eventueel de plaatsing van de septische putten.


Werking van septische putten
Een septische put heeft als doel afval om te zetten naar iets vloeibaars. In septische putten worden de afvalstoffen omgezet tot kleinere deeltjes. Dit gebeurt enerzijds door oplossing en anderzijds door bacteriën die zich voeden met het afval in de put. Daarbij zetten ze het afval om in gassen en bezinkbare deeltjes, waarbij de gassen ontsnappen via een verluchtingsbuis. Het is van belang dat uw septische put voldoende inhoud heeft.


Septische putten van polyethyleen (PE) 
Alle septische putten in het assortiment van Dubois zijn vervaardigd van polyethyleen (PE). Naast kwaliteit en veiligheid biedt polyethyleen nog een aantal andere voordelen. Zo is polyethyleen licht in gewicht, waardoor de tank eenvoudig te plaatsen is. Verder hecht er zich niets aan de wand van de septische put en het materiaal is corrosiebestendig, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Polyethyleen is 100% waterdicht en laat geen doorgroei van wortels van planten en bomen door.


Soorten septische putten
U heeft de keuze uit septische putten die in zand geplaatst te worden of septische putten in stabilisé. De septische putten zijn leverbaar in twee uitvoeringen: een cilindrische vorm en een rechthoekige vorm. Alle septische putten zijn leverbaar met diverse toebehoren van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende inhouden.


Afspraak maken
Wanneer u een septische put wilt plaatsen kunt u hiervoor een afspraak maken bij Fema Techniek. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over septische putten en de aanleg hiervan. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0470 877 167 of een e-mail sturen naar fema.techniek@hotmail.com. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

  • Septische tank in PE

    Dubois biedt u een hele waaier aan septische putten aan. Op deze pagina vindt u kwaliteitsvolle septische putten die in zand geplaatst moeten worden. De septische putten van Dubois worden van kunststof vervaardigd en zijn in 2 uitvoeringen beschikbaar : in een cilindrische vorm in een rechthoekige vorm Alle uitvoeringen kunnen...

    Lees verder
  • cilindrische septische put

    Bij Dubois vindt u meerdere modellen van septische putten voor stabilisé. Ze bestaan allemaal uit kunststof en kunnen uitgerust worden met verschillende toebehoren. U kunt daarbij ook kiezen tussen een cilindrische of rechthoekige septische tank. Om u daarbij te helpen, vindt u de verschillende kenmerken van de twee modellen...

    Lees verder