Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Tanksanering

Tanksanering
Voor tanksanering bent u bij Dubois aan het juiste adres. Dubois is gespecialiseerd in tanksanering, tankreiniging, tankafbraak, tankophaling en tankopvulling. Onze techniekers dalen af in de tank en zorgen voor een handmatige verwijdering van de afvalstoffen zonder hierbij gebruik te maken van spoelmiddelen. Wij garanderen een perfecte reiniging en ontvetting waarbij veiligheid en zorg voor het milieu centraal staan. Het verwijderen van de tank loopt eveneens volledig volgens de richtlijnen voor tanksanering.

U kunt bij ons terecht voor tanksanering en reiniging van boven- en ondergrondse mazouttanks en regenwaterrecuperatietanks. Indien nodig verzorgen wij eveneens het overpompen en afleveren van mazout.
 

Sanering bovengrondse mazouttank
De tanksanering van een bovengrondse mazouttank begint met het openen en legen van de tank. Vervolgens klimmen onze medewerkers naar binnen om de tank te reinigen en te ontvetten. Doordat wij geen spoelmiddelen gebruiken bent u verzekerd van een optimale reiniging en een minimale hoeveelheid afval. Wij verzamelen het afvalslib in een afzonderlijke afhaalcontainer en wij voeren dit vervolgens ter verwerking af. De tanksanering en de tankafvoer vindt plaats in volledige overeenstemming met de Vlarem II reglementering.
 

Sanering ondergrondse mazouttank
Voor de tanksanering van een ondergrondse mazouttank moet deze allereerst worden uitgegraven en geopend. Ook bij de ondergrondse mazouttank gebeurt het reinigen manueel. Na de reiniging wordt de tank verder uitgraven en afgevoerd. Bij gevaar voor de stabiliteit van een gebouw wordt een tank ondergronds gereinigd en opgevuld met zand.
 

Reiniging regenwaterrecuperatietank
Dubois verzorgt reiniging, inspectie en herstellingen van bestaande regenwatertanks. Een oude regentank kan slecht functioneren door bijvoorbeeld betonrot, slipophoging en vervuiling door instromende plantenresten en dierlijk afval. Na het reinigen van de tank doen wij een uitvoerige inspectie om te bepalen welke herstelwerkzaamheden nodig zijn.


Meer informatie over onze tanksanering
Wilt u graag een afspraak maken voor een tanksanering of heeft u vragen over de diensten die wij aanbieden? Dan kunt u contact met opnemen met Fema Techniek op telefoonnummer 0470 877 167 of een e-mail sturen naar fema.techniek@hotmail.com. Onze medewerkers staan u graag te woord.