Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dubois
sterk in tanks!

Tankafbraak en tanksanering - bovengronds

Dubois reinigt, breekt af en neemt uw bovengrondse tank mee. Maar hoe doen onze techniekers dat? Om een optimale tankafbraak te leveren, volgen ze nauwkeurig een paar stappen die we hieronder samengevat hebben. Zo weet u precies wat onze diensten inhouden.

Ten eerste moet uw reservoir geopend worden. Als er geen opening bestaat, snijden onze medewerkers de tank open en zuigen die leeg. Uw tank wordt dan manueel gereinigd en ontvet om een perfecte tanksanering te garanderen. We gebruiken daar geen spoelmiddelen voor, wat u een minimum aan afvalkosten verzekert. Uw mazout gaat natuurlijk niet met het afval mee. We kunnen het pompen en in een andere tank afleveren.

Het afvalslib wordt dan verzameld en in een afzonderlijke afvalcontainer afgevoerd voor verwerking. U hoeft u daarover geen zorgen te maken, wij geven u daar later het voorgeschreven attest van. Onze techniekers snijden dan uw tank in hanteerbare stukken. Deze gereinigde stukken worden dan door ons afgevoerd.

Uiteraard voeren we de tankcleaning en tankafbraak uit in volledige overeenstemming met de Vlarem II reglementering. Dubois verleent zo kwaliteitsvolle, minutieuze en passende diensten. U bent bij ons in goede handen.

Aarzel dus niet om de kwaliteit en de producten van Dubois te ontdekken.